reede, 19. september 2008

Uudiseid

Pärnu Kontserdimajas toimus Tiibeti Budha-munkade kontsert. Nad esitasid tantse ja laulsid pühasid tekste ja mantraid. Nad tulid tooma oma kultuuri meile esimest korda. Varem polnud nad kloostrist väljas esinenud. Inimesed istusid patjadel. Edasi sõideti Lätti.

Albert

17.septembril käis Vanalinna PK ülelinna võistlustel, mis toimus Kalevi staadionil, me veel ei tea, mitmendaks me jäime, aga loodame, et jäime heale kohale. Kohal oli väga palju koole ja ka nemad on väärt head kohta.

Elisabeth

17.09.2008 on võimalus 3.klassidel õppida peotantsu meie koolis. Juhendaja on meil meessoost, kes õpetab meile huvitavaid tantse, mida on hea koos tantsida. Tantsimas olid kõik 3.klassi õpilased. Tantsutund hakkab olema kolmapäeviti 7.nda tunni ajal. Oodatud on kõik poisid ja tüdrukud.

Gerta

15.sept kell 15.00 Kuivastu sadamast väljunud parvlaev Regula oli paksult täis suuri autosid. Ainult sõiduautosid mahub Regulale 104 tükki. Seekord oli veokeid koos haagistega praamil viie ringis, mistõttu osa sõidukeid jäid Viiret ootama. Hädasti oleks vaja uusi praame.

Mats

Kommentaare ei ole: