reede, 23. september 2011

SPORDIPÄEV

Meie sügisspordipäev algas paljudele tempoka jalutuskäiguga sügiseses linnas ning jätkus Pärnu Spordihallis. Mitte iga kool ei saa endale lubada luksust seal spordipäeva pidada, nii et võime uhkust tunda!
Spordipäeva esimesteks võistlusaladeks olid pendelteatejooks ning kombineeritud teatevõistlused. Seejärel pallimängud - rahvaste pall ning jalgpall. Lõpuks saime oma meeskonnavaimu veel ka köieveos ning "suusatamises" proovile panna.

Spordipäeva ainus ja olulisim mõte ei ole mitte ainult ühine sportimine ning tervislike eluviiside propageerimine, väga tähtis on meeskonnavaimu arendamine, ühiste võitude ning iseäranis kaotuste väärikas vastuvõtmine. Täna polnud ühtki ala, kus nö. "sooloesinejad" oleksid saanud särada. Kett oli just nii tugev, kui oli selle nõrgim lüli. Kõige paremini oli ühist spordivaimu märgata päeva viimases alas. Köieveos anti endast sõna otseses mõttes viimane ära. Ja kaotusega lepiti selles võistluses väärikalt! Minu tänase päeva tarkus tuligi selline, et kui kõik pingutavad 100%, ei sunni sisemine süütunne ka teisi kaotuses süüdistama. Nii õpitakse meeskonnakaaslasi ja vastast austama.

Olite supertublid!
Puhake nädalavahetusel hästi!

PS! Gettlin, parane ruttu! Hoolimata halvast enesetundest suutsid sa täna meid nii palju aidata!


Kommentaare ei ole: