esmaspäev, 8. september 2008

Esmaspäev, 8.september

Tänan kõiki, kes täna õigeks ajaks kooli jõudsid. Lepime kokku selles, et edaspidi, kui meil kehaline kasvatus esimene tund on, tulete te kooli natuke varem - nii, et 10 minutit enne tunni algust oleksite juba riides ja valmis. Seda eriti neil kordadel, kui tund toimub õues. Õues toimub see septembrikuus alati kuiva ilma puhul.

Alates järgmisest nädalast võite hakata käima PEOTANTSURINGIS. TASUTA! Peotants hakkab toimuma kolmapäeviti, 6.tunni ajal. Oodatud on ka poisid!

Spordipäev toimub neljapäeval kella 9.00-12.00ni Jõulumäel. Seekord kogun bussiraha veel sularahas ja see on 30.krooni. Katsun lähimal ajal avada ka klassi arve, kuhu edaspidi raha koguma hakkan.

Head koolinädala algust!
Õp. Kadi

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kas poleks mõistlikum teha tunniplaan ringi nii, et Kehaline poleks esimene tund.Hommikul on õues veel jahe ja varsti ka pime.Samas teadupärast ei pea meie õpilased võimlat, mida pole kellegiga jagama.
Miks rikkuda laste( ja kogu pere) hommikust rutiini.Lihtsam on teha ju elementaarne ja lihtne ümberkorraldus tunniplaaniga. Õpetaja on ju sama?!

Killu isa

Kadi ütles ...

Tunniplaani võib tõesti sellisel juhul ümber tõsta, kui on näha, et tulemas on ilus ilm ja tunni saab teha väljas. Võimla ajad on paika pandud ja neid muuta ei saa. Praegused Eestimaa ilmad on nii heitlikud, et pole julgenud suuri muudatusi planeerida.
õp. Kadi

Kadi ütles ...

Lisaksin siiski veel paar sõna kommentaariks. Alati võib jõuda kokkuleppele, kui asjadest rääkida. Näiteks, bussiaegadest sõltujad. Kui ma tean, millal keegi jõuab, on asi korras. Minu jutt hilja jõudmise kohta oli määratud pigem neile, kes kipuvad kooliteel kuhugi toppama jääma või unustavad end riidehoidu lobisema. Viimasel korral jõudsime pargis tundi alustada 10 minutit peale tunni algust. Samas mina seisan juba 08.15 koolimaja ees ja ootan lapsi.
Nii et kellel on omad põhjused hiljem jõuda, andke neist kindlasti teada.
Õp.Kadi