kolmapäev, 24. september 2008

Mis meid ootab...

Kirjutan sellest, millised sündmused sel veerandil veel aset leiavad.

- Ootame sügisnäitusele endiselt toredaid sügiskompositsioone!
- Õpetajate päeva tähistatakse meie koolis esmaspäeval, 6.oktoobril. Toimub 4 25minutilist tundi ja õpetajateks on 9.klassi õpilased. Kehalist kasvatust sel päeval ei toimu.
- 7.oktoobril on lastevanemate koosolek. Algus kell 18.00 aulas, hiljem klassis.
- 8.oktoobril on meie koolis ekskurssioonide päev. Meie läheme tutvuma Pärnu peatänavaga, külastame Pärnu Muuseumi ning lõpetame praktilise tööga koolimajas.
- 9.oktoobril läheme külla leivatehasesse. Kell 11.30 ootavad meid Pere Leiva sõbralikud pagarid.
- 10.oktoobril toimub traditsiooniline Koidula pargi jooks. Igast klassist võistleb 10 poissi, 10 tüdrukut ja ülejäänud elavad kaasa. Meie start on 11.30. Selle inimeseõpetuse tunni, mis meil jooksu tõttu tegemata jääb, teeme ära 15.oktoobril kehalise kasvatuse tunni ajal.
- 21.oktoobril sõidame Tallinnasse! Seal toimub meie koolipäev - eesti keele ja kunstitunnid. Kunstitund toimub Kadrioru Väliskunstimuuseumis ning eesti keel Eesti Lastekirjanduse Keskuse uues ja armsas majas. Seal tuleb meiega kohtuma lastekirjanik Kristiina Kass. Meile tehakse ka majaekskurssioon. Kogu lugu läheb maksma 135 krooni ja selle raha võib maksta nii sularahas kui ka klassi arvele.
!!!Kristiina Kass palus, et selleks kohtumiseks oleksite läbi lugenud ühe, veel parem kaks tema raamatut. (Näiteks "Samuel ja võlupadi", "Käru-Kaarel" vm. Küsige raamatukogust!)
- Veerandi viimasel päeval tuleb meie kooli teater. See on siis 24.oktoobril.

Infot sai palju, kõigest räägin lähemalt ka lapsevanemate koosolekul teie emadele-isadele.

Homseni!
Õp Kadi

Kommentaare ei ole: