neljapäev, 4. september 2008

Tere!

Alustan blogimist sellest, et räägin üle kõik tähtsamad teated. Ja lisan mõned uued ka :)

- Õpetaja Airi andis meile paar päeva pikendust, et kõik soovijad saaksid tulla Estoniasse "Lumivalgekest ja seitset pöialpoissi" vaatama. Võite kaasa võtta ka õdesid-vendi-vanemaid-sõpru!
Balletietendus toimub (kordan veel igaks juhuks üle) 21.septembril, see on pühapäev. Väljasõit kooli juurest kell 10.00, etendus algab 12.00 ja kestab 2 tundi ja 20 minutit. Tagasi kooli juurde jõuame umbes kell 17.00
Pilet maksab 140 krooni ning see raha tuleb tuua hiljemalt ESMASPÄEVAKS! Hiljem tuleb juurde maksta veel bussiraha, mis on u 100 krooni.
KASUTAGE SUUREPÄRAST VÕIMALUST!

-Reedel, 5. septembril kell 14.00 avatab Linnamuuseum Rüütli platsil liiklusteemalise näituse. Selle näituse raames läheme järgmisel kolmapäeval, so 10.septembril, 5.tunni ajal Linnamuuseumisse liiklustundi, mille viib läbi Mare Arna.

-11.septembril on kooli SPORDIPÄEV Jõulumäel. Bussid viivad meid kell 9.00ks kohale ja toovad tagasi kell 12.00. Sel päeval tunde ei toimu.

-Kordan ka "tammetõrujuttu". Nimelt septembris-oktoobris korjake usinalt tammetõrusid! Jahimehed viivad need hiljem metsloomadele, kes on teile siis väga tänulikud! Lisaks on see võimalus ka taskuraha teenida: kilo tammetõrude eest makstakse 2.50.

-Huviringidest.
Esmaspäeviti toimub 6. tunni ajal NÄITERINGI proov. Juhendajaks õp. Tiiu.
Teisipäeviti, 6. ja 7. tunni ajal võib käia KUNSTIRINGIS. Juhendajaks õp. Kadi.
Kolmapäeviti ja neljapäeviti on 6.tunni ajal MUDILASKOOR.
Neljapäeviti, 6.tunni ajal toimub uues võimlas SPORDIRING. Juhendab Vaike Pupsa.

- Pikk päev on esmaspäeviti 6.tunni ajal 3.b klassis ja kolmapäeviti 6.tunni ajal meie klassis.

Selleks korraks aitab ka. Katsun õigepea ka piltide lisamisega tegelema hakata.

Head nädalavahetust soovides,
õp. Kadi

Kommentaare ei ole: