reede, 24. oktoober 2008

KOOLIVAHEAEG!!!

Täna oleks pidanud sissekannet alustama pilt sellest, kuidas Merili ja Marie koos Mihkel Mattiiseniga klaveril improviseerisid, aga paraku - mida pole, seda pole. Kuid Merili ja Marie olid supertublid ja esinesid nagu kogenud pianistid!

Loodan väga, et tänane kontsert meeldis Teile - Mihkel Mattiisen oskas kenasti näidata, kui põnev ning ilus on klassikaline muusika ja kui palju ta võib meile jutustada!



Kallid lapsed! Soovin Teile toredat ja huvitavat koolivaheaega. Ja kellel aega aktiivsest puhkamisest üle jääb, soovitan hakata lugema A.Lindgreni "Bullerby lapsi" (või mõnd muud Lindgreni raamatut, kellel see värskelt loetud on). Ka seal on juttu koolivaheajale minemisest ning sellest, kuidas pärast puhkust jälle vahva tagasi tulla on.

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

1 kommentaar:

Tuuli Koitjärv ütles ...

Kallid lapsed ja õp Kadi!

Ilusat vaheaega! Mõtlen teie peale tihti! Olete mulle väga armsad! Loodan, et teil läheb hästi. Te olete vanemaks saanud ja seetõttu ooodatakse teilt ka tõsisemat suhtumist õppetöösse ja viisakamat käitumist. Õpetaja Kadi on teile palju põnevaid üritusi organiseerinud. Mured, millega me võitlesime, on teil endiselt päevakorras. Olge tähelepanelikud ja tehke oma kodutööd õigeks ajaks ära. Koolitunni alustamine on oluline nii sulle endale kui ka sinu klassikaaslastele! Püüa alati endast parim anda!

õp Tuuli