kolmapäev, 10. detsember 2008

Aastalõpp

Nüüd läheb põnevaks!

Homme, 11.detsembril läheme Pärnu keskraamatukokku kohtuma raamatu "Tähtsad asjad" autoritega. Hakkame minema kell 10.30, seega peale eesti keele tundi ja söögivahetundi.
Raamatukogutöötajatel on teile palve: võtke kaasa oma kaisuloom, millel on juures teie nimi ja kaisulooma nimi. Kaisumänguasjade näituse jaoks.
Pärast tuleme klassi tagasi ja lööme selle läikima.

Homme-ülehomme tooge palun loteriisse asju! Jõululoterii toimub esmaspäeval.

Esmaspäeval ei ole kehalist kasvatust. Vaatame jõulunäidendit.

Teisipäeval vaatame 1.tunni ajal 3.b klassi jõulunäidendit ja esineme natuke omalt poolt ka.

Kolmapäeval näeb päev välja nii:
1.tund - matemaatika
2.tund - muusika
3.tund - inglise keel
4.-6.tund - KLASSI JÕULUHOMMIK
Tähistame jõulusid oma klassis. Palun igaühel kaasa võtta väike üllatuskingitus, mis maksab kuni 25 krooni. Valmistada ette väikesed eeskavad - et pakki kätte saada.
Klassi raha eest ostan kringli.

Neljapäeval, 18.detsembril toimub algklasside jõulupidu. Kuna see algab kell 15.00 ja lõpeb kell 18.00, teeme teie päeva lihtsamaks sellega, et tavapäraseid tunde ei toimu. Koguneme kooli kell 13.30 ja läheme kõigepealt Pärnu muuseumi väikesesse ajalootundi. Seejärel tuleme kooli ja sööme kringlit. Siis peole!

Reedel, 19.detsembril on meie kooli jõulukontsert Eliisabeti kirikus algusega kell 10.00. Sinna lähevad need, kes ei sõida Tallinnasse "Pähklipureja" etendust vaatama. Tallinna sõiduks läheb arvatavasti u 9.30 (täpne aeg selgub järgmisel nädalal). Tallinnast tagasi jõuame umbes kella nelja paiku.

Ja siis koju piparkooke küpsetama, tube kaunistama, kingitusi pakkima....

Kommentaare ei ole: